08 تیر 1403

مرکز تحقیقات فناوری های نوین قلب و عروق

دانشگاه علوم پزشکی تهران

حضور اساتید مرکز قلب تهران در چهاردهمین کنفرانس قلب و عروق خاورمیانه

چهاردهمین کنفرانس قلب و عروق خاورمیانه و هفتمین کنگره کیس های کمپلکس بیماریهای قلبی عروقی در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، جمعه 14 بهمن 1401 چهاردهمین کنفراس قلب و عروق خاورمیانه در شیراز برگزار شد، دکتر حسن آقاجانی متخصص قلب و عروق و از اساتید مرکز قلب که در این سمینار حضور داشت در گفتگوی کوتاهی گفت: در این سمینار 3 روزه بحث مربوط به سکته های قلبی، st elevation MI توسط اینجانب و همکاران مرکز قلب تهران دکتر محمد صادقیان و دکتر مهدی مهرانی پرزنت شد و همچنین مبحث  مربوط به large burden clot و همینطور لخته در بطن چپ به دنبال سکته های قلبی مورد بررسی قرار گرفت.
کنگره قلب خاورمیانه یکی از کنگره های بزرگ در زمینه قلب و عروق می باشد که بصورت سالیانه توسط مرکز تحقیقات قلب و عروق شیراز برگزار می شود.
یکی از بخش های مهم این همایش مربوط به اقدامات درمانی در مورد بیماران دچار سکته های حاد قلبی بود که همه ساله توسط اساتید مرکز قلب تهران بررسی می شود و دکتر آقاجانی مسئول برگزاری این بخش از کنگره است.
امسال نیز این بخش از کنگره با حضور دکتر آقاجانی از شیراز و ارائه دکتر مهدی مهرانی و دکتر محمد صادقیان از مرکز قلب بصورت مجازی ارائه شد.

سید محسن  اسماعیلی
تهیه کننده: