اخبار مرکز تحقیقات

جلسه مابین پژوهشکده بیماری های قلب و عروق و پژوهشگاه پلیمر

پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در سال 1365 با عنوان "مرکز تحقیقات و توسعه علوم و تکنولوژی پلیمر" آغاز به کار کرد و متعاقبا نام آن به پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران تغییر یافت. این پژوهشگاه با هدف توسعه علوم و فناوری مواد پلیمری و پتروشیمیایی، تربیت نیروی انسانی متخصص و پژوهشگر، تقویت ارتباط با صنعت و دانشگاه، رفع نیازهای کشور در این رشته فنی و مشارکت در تولید جهانی علم تاسیس شده است. هم اکنون این پژوهشگاه تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با زیربنای 55000 مترمربع درزمینی به مساحت 17 هکتار در شهرک علم و فناوری پژوهش در کیلومتر 15 اتوبان تهران-کرج واقع است. این پژوهشگاه افزون بر دارا بودن 11 کارگاه و 22 آزمایشگاه تخصصی، مرکز رشد فناوری پلیمر،مرکز نوآوری و تجاری سازی ،مرکز کامپیوتر، مجهزترین و غنی ترین کتابخانه تخصصی پلیمر در ایران است.

حاضران در جلسه ی مورخ 1403/02/09 از پژوهشکده بیماری های قلب و عروق : دکتر سیدحسین احمدی تفتی رئیس بخش جراحی مرکز قلب تهران ، دکتر شهرام ربانی مدیر مرکز تحقیقات فناوری های نوین قلب و عروق و دکتر اکبر شفیعی مدیر داخلی پژوهشکده بیماری های قلب و عروق و اساتید حاضر از پژوهشگاه پلیمر: دکتر حسن عربی، دکتر جلال برزین، دکتر آرش رنجبرزاده و مهندس رضا خوش اخلاق بودند.در این جلسه به بررسی رگ مصنوعی ساخته شده در پژوهشگاه پلیمر که  از جنس تفلون بود پرداختند.

تهیه کننده: